torstai 23. tammikuuta 2014

LA

Tulin raskaaksi neljännessä kierrossa synnytyksen jälkeen. Kiertoni ei oikein ehtinyt vielä asettua tasaiseksi, joten en kylläkään ihan varmaksi tiedä, että monettako päivää kuukautiseni olivat myöhässä, kun tuolla aikaisemmassa kirjoituksessa niitä odottelin. Note to self: jos kuukautiskierto ei ole säännöllinen, varmat päivät eiii ole se ihan kaikkein käyttökelpoisin ehkäisykeino.

Tässä eräänä iltana yritin kuitenkin määrittää laskettua aikaa nettilaskureilla. Ei me kuitenkaan ihan koko viimeisintä kuukautiskiertoa olla lakanoiden välissä vietetty, joten vähän pystyin haarukoimaan, että milloin se hedelmöittyminen olisi voinut tapahtua.

Laskettu aika osunee joka tapauksessa syyskuun puolivälin tienoille. Ei sillä, että sillä päivällä päivälleen olisi väliäkään, mutta on raskausviikkojen ja päivien kertymistä ihan kiva tietenkin seurata. Tänään mennään omien laskujeni mukaan rv 6+2.

Kysyin tänään Vekaralta, olisiko kivaa, jos meille vielä joskus tulisi vauva. Ensin vastaus oli myöntävä, mutta aika pian alkoi mietityttää. Ai meillekö? Ai tännekö? Eiku minä muutun vauvaksi! Onneksi vielä ei ole aika sen enempää vaivatakaan pikkuista päätä toisella pikkusisaruksella. Ensimmäisessäkin on vielä ihan riittävästi käsiteltävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti